Reparation

 

Laga bilen hos Umeå Bilverkstad Mekonomen

I Umeå finns många bilverkstäder att välja mellan. När du reparerar / lagar bilen hos vår Mekonomen anslutna verkstad får du 3 års garanti på reservdelar och stämpel i serviceboken. Observera att även om du har en ny bil med fabriksgaranti kan du tryggt lämna in bilen hos oss med bibehållen garanti.

De flesta nybilsägare "slentrianservar" bilen på en märkesverkstad vilket är en onödigt dyr vana. Fristående verkstäder som Umeå Bilverkstad Mekonomen gör jobbet lika bra och mycket billigare!

Byte kamrem

För att inte kamremmen ska släppa oväntat skall den bytas regelbundet. Kontakta oss så får du veta när den ska bytas på din bil. Spara pengar och byt kamremmen hos Umeå Bilverkstad Mekonomen.

Avgassystem

Låter motorn konstigt eller kanske måste du tanka mer än vanligt? Det är vanliga tecken på ett trasigt avgassystem. Kontakta Umeå Bilverkstad Mekonomen direkt så gör vi en kontroll av avgassystemet.

Serviceintervall

Riktlinjen för bilens serviceintervall är 3000 mil eller 12 månader. Även om du inte kommer upp i 3000 mil under ett år är det lämpligt att ändå lämna in bilen för kontroll och service efter ca 12 månader. Kontakta Umeå Bilverkstad Mekonomen och spara 1000-tals kronor på din bilservice.

Stötdämpare

Stötdämpare och fjäderben håller inte i evigheter. När din bils stötdämpare börjar bli slitna försämras bilens köregenskaper där den kan gunga och hoppa vid sämre väglag.

Bromsar

Bromsarna är det viktigaste för en säker bil. Utan bra och fullt fungerande bromsar blir din bil en fara både för andra trafikanter och dina passagerare.

Varningslampor & felsökning

Om en varningslampa lyser på instrumentpanelen bör du kontakta Umeå Bilverkstad Mekonomen så snart som möjligt. Vi gör en felsökning på din bil och åtgärdar felet och återställer varningen snarast.

Vi utför fler tjänster som släpvagnsservice, felkodläsning och nollställning, släcka servicelampa och felsökning. Vi byter kamrem, batteri, spindelleder, kopling och mycket mer. Kontakta oss så hjälper våra erfarna mekaniker er med rådgivning.

 

Laga din bil hos Umeå Bilverkstad Mekonomen

 

Kronoparken - Grubbe

 

Ring 090-44 000

eller boka on-line

 

 

Teg - Verkstadsgatan

 

Ring 090-12 22 00

eller boka on-line